Evde Vakit Geçirirken Yapabileceğiniz 7 Öneri

19-03-2020 14:03
Evde Vakit Geçirirken Yapabileceğiniz 7 Öneri

 

Evde Vakit Geçirirken Yapabileceğiniz 7 Öneri

Evde geçireceğiniz zamanı daha keyifli ve eğlenceli hale dönüştürecek 7 öneri getirdik.

1. Cilt Bakımı

Dış etkenlerden ve yoğun çalışma temposundan en çok etkilenen cildinize iyi bakın. Cildi temizlemek, nemlendirmek ve doğru cilt bakımı ürünleri ile cildinizi beslemek kişisel bakımınız için en önemli faktörlerdendir. Reika Venere ile temizlediğiniz cildinizin tüm ihtiyaçlarını tek formülle karşılayabilirsiniz. Cildiniz için yeni başlangıçlara yer açın.

2. Meditasyon ve Yoga

Meditasyon ve yoga hem bedeninizi hem de ruhunuzu besleyecek, daha sağlıklı zihne ulaşmanıza yardımcı olacak aktivitelerden. Başlangıçta evde 20 dakikanızı ayırarak meditasyon ve yoga rutinini hayatınıza sokabilirsiniz. Reika Venere’nin ilham aldığı Yaşam Çiçeği’nin meditasyonunu deneyebilir, özünüze yolculuk yapmanın hazzını yaşayabilirsiniz. 

3. Ev Detoksu

Evinizi bahara hazırlamak, fazla eşyalardan kurtulmak sizi hafifletecek ve bahara hazırlayacaktır.

Hijyenin çok önemli olduğu bugünlerde evinizi daha çok havalandırıp, sıkça kullandığınız alanların temizliğine daha çok önem verin.

Fazla eşyalardan kurtulup, kendiniz için daha geniş ve ferah alanlar oluşturabilirsiniz.

Cilt bakım ürünlerinizi gözden geçirip, bitmiş veya kullanmadığınız ürünleri ayıklayıp, makyaj ve cilt bakım alanlarınızla da kendinizi yenilemeye başlayabilirsiniz.

4. Netflix

Sevdiğiniz filmleri tekrar izlemek ya da eğlenceli bir film listesi hazırlayıp ailenizle birlikte seyretmek evde sizi daha iyi hissettirecektir.

5. Kitaplar

Sakin ve dinlendirici bir müzik...  Sıcak bir kahve.. Kitap okuyup, yeni dünyalar keşfetmek için harika bir fırsat.

6. Açık Havada Yürüyüş

Kalabalık alanlara girmek yerine deniz kenarında ya da size en yakın yeşil alanda temiz hava almayı deneyin. 20 dakikalık bir yürüyüş, zihninizdeki düşüncelerden uzaklaştırıp,rahatlamanızı sağlar.

7. Evinizin Dekorunu Değiştirin

Evinizdeki mobilyaların yerlerini değiştirmek, evinizin enerjisini değiştirir. Bir kitap köşesi ya da meditasyon alanı dekore edebilirsiniz.


 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.