30’lu Yaşlarda Anti Aging Cilt Bakımı

31-03-2020 10:21
30’lu Yaşlarda Anti Aging Cilt Bakımı

Yaş almayla birlikte gelen doğal güzellik sürecini benimseyerek ve bilimin bize sunduğu her şeyden yararlanarak orta bir yol bulmayı tercih edenler için, 30'larınızda cilt bakımı söz konusu olduğunda, daha iyi alışkanlıklar benimsemek için tam zamanı.

30'lu yaşlar, anti aging etkili cilt bakım ürünlerini kullanmaya başlamak için en iyi zamandır, çünkü yaşlanmanın derin belirtileri (göz çevresinde ince çizgiler, kırışıklıklar gibi) bu zamanlarda başlar. Bilimsel araştırmalar, 30 yaşında kolajen ve elastin üretiminin miktar ve kalitede azalmaya başladığını gösteriyor. Yaşla birlikte gülme çizgileri, kaz ayakları ve yüzümüzde belirmeye başlıyor. Tutarlı bir cilt bakımı alışkanlığı edinerek, bu küçük belirtileri yavaşlatabilir, ileriki yaşlarda da cildin genel sağlığını korumaya adım atabilirsiniz...

 1. Her cilt tipinin suya ihtiyacı vardır.

Sadece kuru ciltler değil yağlı ciltlerin de neme ihtiyacı olduğunu unutmayın. Vücudunuzun en önemli ihtiyacının su olduğunu ve günlük ortalama 3 litre su içmeniz gerektiği uyarısını hafife almayın. Cildinizin taze ve canlı görünmesi, vücudunuzun ihtiyacı olan yeterli miktarda suyun alınması ile doğru orantılıdır.

 2.    Cilt Temizliğine Özen Gösterin

Her gün cildinizi temizlemeyi alışkanlık haline getirin. Cildinizi her gün sabah ve akşam mutlaka temizlemelisiniz. Makyajla uyumamalısınız. Geceleri makyajınızı çıkarmadan uyuduğunuzda, cilt hava alamaz ve gün boyu maruz kalınan mikroplar cilde zarar verir. Bu da erken yaşlarda cildinizde kırışıklıklara neden olur.

3.Dermatologa Başvurun

30'lu yaşlar cildiniz için bir dönüm noktasıdır ve profesyonel bir değerlendirme için daha önce bir uzmana başvurmadıysanız, şimdi tam zamanı. Cildinizin elastin ve kolajen üretimi yavaşladıkça, cildinizde daha önce oluşmamış yerlerde kuruluk ve iltihaplanma yaşamaya başlayabilirsiniz. Bu yüzden 30’lu yaşlardaki bazı kadınlar hayatlarında ilk kez akne artışı yaşarlar. Dermatolog ziyaretlerinizi bir rutin haline getirin.

4. Göz Çevrenize Özen Gösterin


Göz çevresi vücudumuzda en hassas bölgedir ve yaş alma belirtilerinin ilk izlerini göz çevremizde farkederiz. 30lu yaşlarda göz çevrenizin bakımına daha çok özen göstermelisiniz.

Göz çevresi bakımıyla ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek için 5 Adımda Anti Aging Göz Çevresi Bakımı yazımızı okuyabilirsiniz. https://www.reikavenere.com/blog/icerik/5-adimda-anti-aging-goz-cevresi-bakimi

5.   Anti Aging Krem ile Yaş Alma Belirtilerin Önüne Geçin

30’lu yaşlarınızda cilt bakımınızda kullanacağınız ürünler anti aging özellikli nemlendirici ve sıkılaştırıcı bakım kremleri olmalıdır. 

Reika Venere Anti Aging Göz Çevresi ve Yüz Kremi ile doğal cilt yaşlanmasına etki eden faktörlerle ve cildin yaşlanmasını hızlandıran ve arttıran dış etkenlere (hava kirliliği, UV, stres vb.) karşı savaşır. Kolajen sentezini hızlandırarak cilt dokusunun içeriden yapılanmasına ve cildin kaybettiği dolgunluğunu ve sıkılığını geri kazanmasına yardımcı olur. Cilde sıkılık kazandıran kolajen salgısında %44 artış gözlenir. Cilt dokusunu korumanın ve beslemenin yanı sıra, içeriğindeki güçlü aktif maddeler sayesinde cildin esnekliğini kazanmasına yardımcı olur.  Bakışların canlanmasına ve yorgunluk izlerinin azalmasına yardımcı olur. Göz çevresindeki koyu alanların daha aydınlık ve canlı görünmesine yardımcı olur. 

Reika Venere Anti Aging Göz Çevresi ve Yüz Kremi satın almak için tıklayınız.


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.